ÇABA ÇOK AMAÇLI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ MERKEZİ

2017'ye Çoluk Çocuk 'Paylaşarak Hoşgeldin' Diyelim

Bugünün minikleri yarının gönüllüleri... Miniklerimizin erken yaşlarda paylaşmanın değerini anlamaları ve yaşamaları için sizleri 24 Aralık 2016 Cumartesi günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi Tıp Fakültesi Dekanlığı yanında bulunan ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi'ne bekliyoruz.. Çocuklarınızla birlikte ihtiyacı olan arkadaşlarıyla paylaşmak üzere sohbet ederek seçeceğiniz kullanılmamış bir oyuncak, resimli bir hikaye kitabı ya da kırtasiye malzemesini Kozalak OGeri Dönüşüm Atölyesi'ne hediye etmek üzere yanınızda getirirseniz çok mutlu oluruz. Böylelikle hem paylaşmanın güzelliğini hep birlikte yaşarız, hem de sizlerle tanışıp ÇABAÇAM çatısı altında 2017'ye 'Hoşgeldin' deriz.. Güzel Türkiyemizin içinde bulunduğu bu karanlık günlerde dayanışma içerisinde elele verip eğitimle birlikte dirlikle ve paylaşarak çoğalacağız..