“Çocuklarda İz Bırakan Yaratıcı Uygulama Örnekleri” Semineri dinleyici kayıtları başlamıştır.

Dinleyici olarak kayıt yaptırmak isteyen eğitimcilerin ekteki formu eksiksiz doldurarak 31 Mart 2017 Cuma günü 17.00’a kadar cokamaclimerkez@comu.edu.tr adresine iletmelerini rica ediyoruz.

Sevgili Eğitimciler,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi (ÇABAÇAM) olarak siz sevgili eğitimci dostlarımızın, eğitimle ilgili okul içi/dışı yapmış oldukları yaratıcı/farklı uygulama örneklerini, alandaki meslektaşlarıyla paylaşmak üzere ÇABAÇAM İlkbahar Paylaşım Seminerleri kapsamında “Çocuklarda İz Bırakan Yaratıcı Uygulama Örnekleri” başlıklı bilimsel toplantıyı gerçekleştiriyoruz.

15 Nisan 2017 Cumartesi günü ÇABAÇAM’da gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe dinleyici olarak katılmak isteyen eğitimcilerimizin ekteki formu eksiksiz doldurarak 7 Nisan 2017 Cuma günü 17.00’a kadar cokamaclimerkez@comu.edu.tr adresine iletmelerini rica ediyoruz. Başvuru Formlarını ileten eğitimcilere kayıt ile ilgili detaylı bilgiler mail atılacaktır. Şimdiden hepimiz için keyifli, verimli ve bol paylaşımlı bir eğitim günü olması dileğimizle sevgilerimizi sunarız.

Başvuru Formu Dinleyici.docx