Çocuklarda İz Bırakan Yaratıcı Uygulama Örnekleri

Başvuru süreci sona ermiştir. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sevgili Eğitimciler,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi (ÇABAÇAM) olarak kuruluş amaçlarımızdan birisi de, erken çocukluk eğitimi alanına gönül veren siz değerli hizmet öncesi ve hizmet içi öğretmenler, psikolojik danışmanlar, çocuk gelişimcileri olmak üzere çocuğa dokunan tüm meslektaşlarımızla ortak bir platformda bir araya gelerek okul içi ve dışı bilgi, deneyim ve tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmaktır. Bu kapsamda açıldığımız günden itibaren farklı zamanlarda ve çeşitli konularda sizleri ÇABAÇAM’da misafir ederek, değerli konuşmacılarımızla bir araya getirip interaktif bir paylaşım ortamı oluşturduk.

Siz sevgili eğitimci dostlarımızı, eğitimle ilgili okul içi/dışı yapmış olduğunuz yaratıcı/farklı uygulama örneklerini, alandaki meslektaşlarınızla paylaşmak üzere ÇABAÇAM İlkbahar Paylaşım Seminerleri kapsamında düzenlemeyi ve gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz “Çocuklarda İz Bırakan Yaratıcı Uygulama Örnekleri” başlıklı bilimsel toplantıya davet ediyoruz. 15 Nisan 2017 Cumartesi günü ÇABAÇAM’da gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe Konuşmacı ya da Dinleyici olarak katılabilirsiniz.

Konuşmacı (Sözlü Sunum & Atölye Çalışması) olarak katılmak isteyen eğitimcilerimizin ekteki formu eksiksiz doldurarak 10 Mart 2017 Cuma günü 17.00’a kadar cokamaclimerkez@comu.edu.tr adresine iletmelerini rica ediyoruz. Başvuru Formları incelenerek kabul edilen çalışmalar 13.03.2017 tarihinde web sayfasından duyurulacaktır.

Dinleyici olarak katılmak isteyen eğitimcilerimiz ise 15 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında http://cokamaclimerkez.comu.edu.tr adresinden kayıt yaptırabilirler.

Şimdiden hepimiz için keyifli, verimli ve bol paylaşımlı bir eğitim günü olması dileğimizle sevgilerimizi sunarız.

ÇABAÇAM Ailesi

ÇABA ÇAM & BAŞVURU FORMU.docx