Erken Çocukluk Eğitimi Sınıflarında Pedagojik Dokümantasyon

Sevgili katılımcılar, Seminere katılım sağlamak için yapmanız gerekenlerle ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Sevgilerimizle…

Önkayıt süreci

ÇABAÇAM Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi bünyesinde düzenlenecek olan Pedagojik Domümantasyon Semineri’ne katılım sağlamak için ekte yer alan kayıt formunu doldurarak cokamaclimerkez@comu.edu.tr adresine mail atarak önkaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.

1. Bağış Makbuzu isteyen katılımcılarımızın Kayıt Formu’nda ilgili bilgileri eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.  23 Kasım 2018’den sonra bağış makbuzu talepleri dikkate alınamayacaktır.

Kesin Kayıt Süreci

Katılım Ücreti lisans öğrencileri için 90₺, diğer katılımcılar için 100 ₺’dir. Kayıt için öğretmenlere öncelik verilecektir. Kaydınız katılım ücreti ödemenizden sonra kesinlik kazanacaktır.

1. Katılım ücretine eğitim, katılım belgesi ve kahve molası dahildir.
  2. Önkaydı alınan katılımcıların, katılım ücretlerini en geç 16 Kasım 2018 Cuma gününe kadar yatırıp, dekontlarını cokamaclimerkez@comu.edu.tr adresine mail atarak bilgi vermeleri gerekmektedir.
  3. Öğrenciler 1. taksit 9 Kasım, 2. taksit 23 Kasım 2018 Cuma olacak şekilde ödeme yapabilirler.
  4. Elden ödeme yapmayı tercih eden katılımcılar 13:00 – 16:00 saatleri arasında ÇABAÇAM’a uğrayarak Hande Sezen ya da Aslınur Özata’ya ödemeyi gerçekleştirebilirler.
  5. Belirtilen zaman aralığında ödeme yapmayan katılımcıların kaydı silinir.
  6. 16 Kasım 2018’den itibaren yapılan iptallerde ücret iadesi yapılmaz.
  7. Hesap Bilgileri

Banka: Garanti Bankası