Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
ÇABA ÇOK AMAÇLI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ MERKEZİ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'na Merhaba dedik...

ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi onüçüncü yılında da dezavantajlı ailelerden gelen çocuklara ücretsiz olarak okul öncesi eğitim hizmeti sunuyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İstanbul ÇABA Derneği ve Kepez Belediyesi paydaşlığında, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (ASAM) ile işbirliği içerisinde bulunan, 2008' den bu yana varlığını sürdüren ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi (Çabaçam) 2019 - 2020 yılının yeni döneminde 12. yılına kapısını miniklere , ailelerine ve eğitmenlere açtı.

ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi (Çabaçam)' ın ilk gününde Çanakkale Onsekiz Mart Ünıversitesi Rektör yardımcısı Sayın Prof. Dr. Suat UĞUR, Kepez Belediye Başkanı Danışmanı Sayın Umut SAYI , Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Necla SULU , Kültür ve Sosyal Çalısanı Sayın Pınar ŞİMŞEK , Çanakkale Bahçeşehir Koleji kurucu temsilcisi Sayın Hicran YILDIRIM ve Bahçeşehir Koleji Anaokulu Koordinatörü Sayın Ebru MUTLU ÖZDAMAR, son olarak gönüllümüz Sevgili Maggie PINAR bizlerle birlikteydiler.

ÇABAÇAM' dan Sevgiler.