Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
ÇABA ÇOK AMAÇLI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ MERKEZİ

ÇABAÇAM Ailesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kendilerine armağan eden Atatürk'ü, Anıtkabir'de ziyaret ederek kutladılar.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi’nde (ÇABAÇAM) eğitim alan çocuklar ve aileleri ile gönüllü olarak eğitmenlik yapan bir grup eğitmen Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ebru Aktan Acar'ın rehberliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kendilerine armağan eden Atatürk'ü, Anıtkabir'de ziyaret ederek kutladılar.

ÇABA Derneği’nin ve ÇABAÇAM gönüllülerinin katkılarıyla gerçekleşen etkinlik Çanakkale Havaalanı'ndan Çanakkale Havaalanı Trafik Şefi Sayın Selim Samur’un nazik karşılaması ile başladı. Ardından uçağın pilotları ile tanışan çocuklar heyecanla ilk uçuşlarını gerçekleştirdiler. Ankara ziyaretleri Anıtkabir ile başlayan çocuklarımız ATA'mıza kendi hazırladıkları çiçekleri takdim edip Atatürk temalı resimlerini çizdiler. Öğle yemeğinden sonra Aqua Vega Akvaryum'da deniz altı dünyasını inceleyen çocuklarımız eğlence dolu bir günle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları'nı kutladılar.

Organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.