ÇABAÇAM Ailesi pijamalarıyla 'Yeni Yıla Merhaba' dedi...

Yeniyıl, ÇABAÇAM'da çocuklarımız, ailelerimiz, eğitmenlerimiz, gönüllülerimiz ve misafirlerimizle  pijamalarla karşılandı.

Yeniyılı 28 Aralık 2016 Çarşamba günü ÇABAÇAM'da çocuklarımız, ailelerimiz, eğitmenlerimiz, gönüllülerimiz ve misafirlerimizle  pijamaylarla karşılandı:) Etkinliğe, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇABAÇAM Projesi'nin Yerel Yönetim paydaşı Kepez Belediyesi'nin Değerli Başkanı Sayın Dr. Ömer Faruk Mutan, Meclis üyesi Sayın Yüksel Özdemir ve Adnan Köse'de katıldılar. Şarkılar eşliğinde yeniyılı karşılayan miniklerimiz ardından hep birlikte mısır yiyip film izlediler. Ardından da hediyelerini açarak mutluluklarını bizlerle paylaştılar. Etkinliğimize ailelerimizin yanı sıra gönüllü branş eğitmenlerimiz, ÇABA Çanakkale'den dostlarımız, Mülteciler ve Sığınmacılar Derneği'nden ekip arkadaşlarımız ve bir grup ÇABAÇAM gönüllülerimiz katıldı. Hepbirlikte barış, umud dolu, tüm çocukların yüzlerinin güldüğü yepyeni bir yeni yıl hayaliyle güzel anları ve anıları paylaştık.