Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
ÇABA ÇOK AMAÇLI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ MERKEZİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat' makamında ziyaret ettik.

ÇABAÇAM Ailesi olarak çocuklarımız, velilerimiz, eğitmenlerimiz ve çok değerli hocamız Prof. Dr. Ebru AKTAN ACAR ile birlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörünü ziyaret ettik.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ÇABAÇAM Ailesi olarak ilk etkinliğimizi Üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT'ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdik. Ziyaretimizi çocuklarımız, ailelerimiz ve eğitmenlerimizle birlikte gerçeklestirdik. Çocuklarımız ile birlikte günün anlamına uygun şarkımızı söyledik. Ardından çocuklarımızın hazırladığı "Üniversitemizin Öğretmeni Sizce Kim Olabilir? Ona Ne Söylemek İstersin?" çizim portfolyo hediyelerini ve ardından çiçeğimizi Sayın Rektörümüze taktim ettik. 

Rektörümüzün bir oylama yaparak "Bugün koltuğumuzu bir miniğimize bırakalım ve onu Rektör yapalım" fikri üzerine bir oylama yapıldı ve Rektörümüz seçimle çocuklarımızdan birisine koltuğunu devretti.

Bizleri  bu güzel günde kabul edip ağırlayan öncelikle Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sedar MURAT'a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat UĞUR'a ve Rektörlük Özel Kalem Ekibine bir kez daha sonsuz teşekkür ederiz.