Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
ÇABA ÇOK AMAÇLI ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ MERKEZİ

Yıl Sonu Etkinliği Gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi’nde (ÇABAÇAM) eğitim alan çocuklar ve gönüllü eğitmenleri bir eğitim yılı boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerden oluşan portfolyo sunumunu, Yıl Sonu Etkinliği’nde misafirlerle paylaştılar.

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür GÖKHAN, Kepez Belediye Başkanı Sayın Dr. Ömer Faruk MUTAN, ÇABAÇAM’da eğitim alan çocuklar, aileleri, gönüllü eğitmenler, gönüllü branş öğretmenleri, öğretim elemanları ve ÇABAÇAM Gönüllüleri’nin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

Etkinlikte çocuklar Çocuk Kalbimde, Ayı, Arkadaşım Eşşek, Bir Düş’ün Hikayesi, Walking Walking ve One Little Finger şarkılarını söylediler; darbuka ile doğaçlama ritimler yarattılar; Yürüyen Kelebekler Dramasını ve hazırlanan parkurda yıl boyunca deneyimledikleri hareketleri gerçekleştirdiler.

Paylaşım Etkinliği’nin sonunda, ÇABAÇAM’da eğitim alan çocuklara, gönüllü eğitmenlik yapan öğretmen adaylarına, gönüllü branş öğretmenlerine, Aile Eğitimi ve Eğitimci Eğitimi Seminerleri ile ÇABAÇAM Ailesine her daim destek veren öğretim elemanları ve uzmanlara,  dönem boyunca destek sağlayan gönüllü kişi ve kurumlara teşekkür belgeleri takdim edildi.