Yıl Sonu Etkinliği ve Sergisi gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇABAÇAM Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi’nde öğrenim gören çocuklar ile birlikte hazırlanan ‘Rüzgarın Keşfi’ isimli yılsonu etkinliği gerçekleştirilmiştir. Çanakkale Emniyet Müdürü Figen Özden’in, Kepez Belediye Meclis Üyesi Yüksel Özdemir’in, ÇABAÇAM’da eğitim alan çocukların, ailelerinin, ÇABAÇAM’ın gönüllü eğitmenlerinin, ÇABAÇanakkale ailesinin ve Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte keyifli anlar yaşanmıştır. Etkinlikte çocuklar Parmaklarım, Uçurtma, Merhaba, Hello, Head and Shoulders ve Serap Mutlusoy tarafından yazılan-bestelenen Bir Düş’ün Hikayesi şarkılarını söylemiş; Lamariposa, Allenulel dansları yapmışlardır.

Etkinliğin sonunda ÇABAÇAM’da eğitim alan çocuklara ve gönüllü eğitmenlik yapan öğretmen adaylarına, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında katkı sağlayan lisans öğrencilerine, Aile Eğitimi ve Eğitimci Eğitimi Seminerleri ile destek sağlayan kişi ve kuruluşlara, ÇABAÇanakkale ailesine teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.